Anna-Lena & Rune

Bryllup 4.august 2007

 

 

 

 

 

 

 

Forside Bryllupsdagen Bryllupsreisen Gaver Forberedelser Om oss Galleri

 

 

 

 

 

 

 

 

Så snart frieriet var overstått, tok vi fatt på planleggingen av bryllupet!
Det er en hel masse store og små ting som må på plass, og vi hadde bare 8 måneder til å få ordnet alt. Det høres jo lenge ut, men tiden går bare så altfor fort... :-)

Vi måtte først bestemme hvor bryllupet skulle være. Valget falt fort på Bergen, som vi begge har et nært forhold til. Deretter måtte vi finne egnede selskapslokaler - så vi booket avtaler med 9-10 forskjellige steder og dro på visning. Det var mange hensyn som skulle tas, men etter å ha truffet Jan Næss, Meetings & Events Manager hos Radisson SAS Royal Hotel, Bryggen - ble valget enkelt! Han hadde supre fasiliteter og ikke minst gav han oss et inntrykk av å vite akkurat hvordan bruden ville ha det! Etter at vi booket oss inn hos han 4.august, har vi fått en fantastisk oppfølging! Jan har virkelig engasjert seg i vårt bryllup og våre forberedelser! Noe som har roet nervene til bruden betraktelig :-) Tusen takk, Jan! Så håper vi at vi er minst like fornøyde etter bryllupet!
Bryllupsnatten blir tilbragt i Veidung Suiten på CC Havnekontoret. Hilde (Direktør) har ordnet denne fantastiske suiten til oss! Hotellet er ifølge brudgommen (som skal ha greie på slikt); Norges lekreste hotell - anbefales på det varmeste!

Parallelt med jakten på det perfekte selskapslokalet, gikk selvsagt jakten på den perfekte kjolen :-)
Bruden kunne naturligvis ikke velge noe her til lands før hun hadde fått sjekket ut tilbudet i London :-) Det ble booket time hos London Bride Couture, mer for gøy enn noe annet, men selvfølgelig dukket da også drømmekjolen opp! Bruden kunne ikke gå ifra den og endte opp med å kjøpe en nydelig (I allefall i egne øyne :-)) Ian Stuart brudekjole. Prøvingen blir en gang i juni - gjett om hun gleder seg!!! Ellers har skoene akkurat gått i bestilling og det er bare sløret som mangler.... Bruden er veldig godt fornøyd med sine fantastiske innkjøp!

Rune har en litt mer avslappet holdning til det å få antrekket på plass. Men han har nå tenkt på saken - og har heldigvis fått vært på A Pair i København og kjøpt noen lekre lakksko. Det er jo en begynnelse! :-)

Så var det ringene da...
Vi var nokså bestemte begge to på at de skulle være spesielle - dermed bar det til London igjen :-)
Vi trålte Old/New Bond Street til endes på jakt etter de perfekte ringene. Ringene skal jo vare livet ut, så dette var en viktig avgjørelse. Valget falt til slutt på B.ZERO av Bvlgari. Vi synest ringene er kjempeflotte og gleder oss til å ta dem i bruk!! :-)

Ellers handler det mye om detaljer, detaljer, detaljer! Og med Anna-Lena - enda mer detaljer... Noe gjennstår enda, men vi skal nok sørge for at alt er på plass til den store dagen!

Brudekjolen har kommet vel hjem :-) En virkelig lettelse for bruden som ikke klarer la være å kjøre opp til sine kommende Svigerforeldre å kikke på den minst en gang for dag! Brudgommen har også kommet i mål med kjøp av Paul Smith smoking på vår siste tur. Nå er det ikke mye som gjenstår....

Vi gleder oss :-)