Anna-Lena & Rune

Bryllup 4.august 2007

Forside Bryllupsdagen Bryllupsreisen Gaver Forberedelser Om oss Galleri

 

Hvordan vi møttes:

8.mai 2004 var en lykkens dag for Anna-Lena og Rune !
Det var en solfylt dag i Oslo og det skulle være Holmenkollstaffett hvor Rune var aktiv deltaker og Anna-Lena aktiv spektator :-) Rune skulle løpe for Choice gruppen og Anna-Lena var cheerleader for en felles venn (Lars Roalkvam) i samme team.

Etter at staffetten var unnagjort, inviterte Petter Stordalen sine kollegaer på fest i sitt fantastiske palass på Bygdøy, og der ble da Anna-Lena med som blindpassasjer i regi av Lars.
Rune og Anna-Lena kom i prat og vi fant fort ut at her var det noe spesielt.

I det kvelden rundet av sprang Askepott ned trappen i Christian Benneches vei/Bygdøy og brakk stiletthelen.
Dette medførte selvsagt et innlagt hjemmebesøk i Harald Hårfagres gt. 5F, og den skjønne prinsen ble med for å ordne opp i dette :-)

Det gjorde han, og etter et par uker dro vi på kjærlighetstur til Paris - siden ble det hyppige besøk i Harald Hårfagres gt. inntil vi flyttet sammen i Haugesund. 

Hvordan han fridde:

På Great Eastern Hotel i London det skjedde!

Hotellet's 'slogan' "You make my heart go boom boom" gjorde seg gjeldene for både Anna-Lena & Rune en weekend like før jul! :-) Rune fridde (endelig) og siden belønningen bla. var en Cartier 'Love' ring, kunne ikke Anna-Lena annet gjøre enn å svare JA!

...og ellers:

Har vi falt til ro i Haugesund. Vi er nå på boligjakt, så skulle noen ha et lekkert hus på Solvang eller i Ramsdalen de ønsker å selge, er det bare å ringe :-)